ZAMNIA WEBÁRUHÁZ

Tudod mi az a ZAMNIA?

Egy szenzációs webáruház,

ahol mindent megtalálsz, 

valamint

egy  zseniális üzleti projekt, 

ami mindenkinek működik!

Tény, hogy a világ jelenleg leggyorsabban növekvő iparága az e-kereskedelem. A világban a online kereskedelem globális forgalma dinamikusan nő, bevételei évről-évre több, közel 30%-kal emelkednek!

Magyarországon is dübörög

az online kereskedelem!

“Az eNET 2019 áprilisában végzett online kutatása alapján a felnőtt magyar internetezők 91 százaléka, azaz közel 5,4 millióan legalább egyszer vásároltak az interneten keresztül az elmúlt egy évben. 2017 májusa óta az online vásárlók tábora 800 ezerrel bővült….” olvasd tovább ha érdekel!

 

A FreedomXpress Global az e-kereskedelem elképesztően dübörgő iparágában indította el új divízióját, egy nemzetközi színvonalú ZAMNIA webáruházat!

Te hol vásárolsz?

Elképesztő, egyre növekvő árukínálattal várja a ZAMNIA a vásárlókat!

Már a nyitás pillanatában több százezer termék várta az érdeklődőket!

Termékek A-Z-ig!

Lépj be és nézz körül a ZAMNIA-ban

KATTINTS A BELÉPÉSHEZ!

AZONBAN

A ZAMNIA TÖBB, MINT EGY WEBÁRUHÁZ

Egy dropshipping webáruház

network marketing rendszerben!

A FreedomXpress Global

eltökélt célja, hogy a network marketing iparágban eddig még sosem látott koncepcióval, az e-kereskedelem elképesztő világforgalmának egy tekintélyes szeletét hasítsa ki!

Az üzleti modell lehetőséget biztosít a Freedom tagjainak, hogy sokkal kedvezőbb feltételekkel dolgozhassanak egy dropshipping webáruházzal, mint egy hagyományos webáruház sémával.

Mi a különbség egy hagyományos és egy drop shipping webáruház között?

Egy hagyományos webáruház vállalkozás komoly tőkeigénye mellett, komoly szakmai, informatikai, pénzügyi, technológia stb. szakmai ismeretet és elvégzendő feladatot és ehhez fűződő felelősséget igényel. A dropshipping webáruház  üzleti modellt ezzel szemben anélkül tudjuk működtetni,  az alább felsorolt feltételeket mind teljesítenünk kellene.

A dropshipping üzleti modell előnye  abban rejlik, hogy affiliate (ajánló) partnerként anélkül tudsz működtetni  egy saját e-kereskedelmi vállalkozást, hogy nem lesz gondod

  • árubeszerzésre
  • raktározásra
  • a logisztikára,
  • a számlázásra,
  • ügyfélszolgálatra,
  • pénzügyi tranzakciók lebonyolítására,
  • elszámolásokra,

Minden infrastrukturális kérdést a társaság webáruháza a ZAMNIA biztosít számodra!
Neked nincs más dolgod, mint affiliate linkedet használva reklámozd a webáruház termékeit és szolgáltatásait mintha az a sajátod lenne.  Affiliate (ajánlói) tevékenységedért  pedig jutalékot fizet a megvalósult
forgalmak függvényében.

Hát nem fantasztikus?

Saját webáruház rizikó és tőkeigény nélkül!

A saját webáruházad termékforgalmazása után az árrés meghatározott százalékát (20-25%) jutalékként fizeti ki számodra a FreedomXpress Global.

Ebben az esetben  elegendő egy 52 vagy 260 Euro licence csomag megvásárlása. Biztonságos, hosszú távon elérhető stabil bevételt, jövedelem kiegészítést érhetsz el csapatmunka nélkül is!

Ha ennél többre vágysz és folyamatos passzív jövedelmet szeretnél elkönyvelni és részesülni szeretnél hozzád hasonló dropshipperek százainak vagy akár ezreinek forgalmából, akkor olyan licence csomagot kell választanod, amelyek biztosítják számodra, hogy akár 8 unilevel mélységből részesülj a  mini webáruházak forgalmából. Ehhez csak ki kell választanod a számodra megfelelő dropshipping licence csomagot 780, 1560, 5200, 13000 Euro értékben.

Mielőtt felszisszennél, hogy megint egy MLM rendszer, ami folyamatos költséggel, vásárlási kötelezettséggel stb. jár, megnyugtatlak nincs mitől félned!

Az egyszer megvásárolt licence csomag örök aktivitást jelent számodra, nincs kötelező vásárlás, nem kell megújítanod a csatlakozásodat, nincs kötelező teljesítmény elvárás.

VÁSÁROLJ A SAJÁT

WEBÁRUHÁZADBAN ÉS RÉSZESÜLJ

MÁSOK VÁSÁRLÁSAINAK

FORGALMÁBÓL!

Már csak az a kérdés

mikor csatlakozol csapatunkhoz?

Nem tudod hogyan kezdj neki?

Amennyiben komolyak a szándékaid,

de még nincs aki segítsen Neked,

írj nekem

andras.laczkovszki@gmail.com

és felveszem Veled a kapcsolatot!

Hívj:  +36 30 345 7797 

Baráti üdvözlettel: András