Loyalty hűségprogram

FREEDOM 3.0 LOYALTY (HŰSÉG)PROGRAM lépésről-lépésre!

A Freedom Xpress Global 2019. november 4-ikén indította útjára a ZAMNIA közösségi webáruházat!

A webáruház dropshipperek (Freedom tagok) közreműködésével látja el az online értékesítési feladatait. A Freedom Xpress Global a ZAMNIA dropshippereinek a továbbajánlói tevékenységért a webáruház üzleti nyereségének a 70%-át visszaosztja a tagoknak, ezzel ezreknek biztosít megbízható jövedelemforrást affiliate (tovább ajánlói) rendszerében 8 UNILEVEL szinten!

A ZAMNIA és háttérrendszere folyamatosan fejlődik, a termékkör folyamatosan bővül.

Ma már több, mint 350 000 termék 100 termékcsoportban sorakozik a ZAMNIA virtuális polcain. Elmondhatjuk, hogy egy különösen fontos termékcsoporttal bővült árukínálatunk. Ki tudjuk szolgálni azokat is aki a napi rendszerességű ú.n. FMCG (gyorsan fogyó) termékeket (tartós élelmiszer, vegyiáruk) keresik.

A ZAMNIA Eu. 27 országába szállít házhoz termékeket.

Fantasztikus eredményeink vannak, de a fejlődés nem állhat meg!

A ZAMNIA töretlen fejlődésének egyik záloga az elégedett vásárlói közösség és az értékesítési teljesítmény dinamikus  növelése!

A FXG érdeke, hogy fenntartsa az eddigi robbanásszerű fejlődésének ütemét, hiszen elfogadta azt a kihívást, ami az e-commerce óriásai jelentenek. Határozottan megfogalmazott üzleti cél, hogy mielőbb a webáruházak óriásainak élbolyába kerüljünk!

E cél megvalósításához erősíteni kell a ZAMNIA vásárlói közösségét, el kell érni a lehetséges legkedvezőbb árakat stb.

A FXG Loyalty programja tulajdonképpen egy gyorsító sáv, hogy a Freedom tagok felgyorsíthatják jövedelem termelésüket!

Tudjuk, pénz mindenki most akar keresni és nem a távoli jövőben elérni lehetséges bevételeket.

Egy vásárló – így a Freedom tagok is –  kutatja, hogy egy adott termék a lehető legolcsóbb legyen! Ne kelljen böngészni az árukeresőt, hogy megtalálja a legolcsóbban elérhető terméket!

A hűségprogram egy olyan STORE (áruház) rendszer, ahol a jövőbeli vásárlásaink után már most, a jelenben érhetünk el jutalékokat, azaz pénzt kereshetünk.

Store rendszer egy kivételes lehetőség arra, hogy vásárlói hűséged mentén minden ZAMNIA vásárlásod több hasznot termel neked, mint bármilyen árukeresőben elérhető kedvezményes ár! Minden megelőlegezett vásárlási foglalód (UNITOD) 13,5 X hasznot termel neked.

Tehát hogyan is képzeld el a STORE rendszert?

Pont így! Mint egy 5 emeletes áruházat, ahol a különböző szinteken alulról felfelé haladva egyre magasabb árszínvonalú termékek érhetők el !

Ehhez a rendszerhez a FXG megteremtett egy nagyon erős kompenzációs tervet, ami lehetővé teszi a Freedom tagok számára, hogy azonnali és hosszú távon is kimagasló bevételt érhessenek el.

A ZAMIA webáruház vásárlói közösségének és forgalmának dinamikus növelése lehet az alapja annak, hogy az elkövetkezendő időben egyre stabilabb üzleti pozícióból köthessünk szerződéseket beszállító partnercégekkel ezzel egyre nagyobb árrés keletkezzen, amely egyértelműen az erősödő e-kereskedelmi piaci pozíciók mellett a vásárlói közösség jövedelemtermelő képessége is nő!

Tehát ez a rendszer egy gyorsító sáv!

A vásárlói szándék erősítése érdekében úgynevezett foglalói rendszer bevezetésére került sor!

 

 Mi is az a foglaló?

Jogi értelmezés szerint egy szerződés megkötésekor a vásárlási kötelezettség vállalás jeleként átadott pénzösszeg, amely a vételárba beleszámít, de a vásárlási szándéktól való elállás esetén nem jár vissza!

A Freedom Xpress Global-nál a foglalót vásárlási szándék nyilatkozatként kezeljük, a ZAMNIA webáruház által árusított termékek árrésének megelőlegezésére, de nevezhetjük egyszerűen a jövőbeni vásárlásainkra félretett pénznek is, mely része a teljes vételárnak!

A foglalóként kifizetett összeg 100%-ban bármikor levásárolható! A foglalókat úgynevezett UNIT-ban elszámolási egységekben helyezzük el, melyek a STORE rendszerben (a foglaló felhasználásának időpontjától függetlenül) az UNIT képes jutalékot termelni az UNIT tulajdonosának!

MI a foglaló előnye?

 • Lehetőséget teremt azonnali bevételre a FXG tagok számára,
 • Tőkeerős és hűséges vásárló erőt biztosít a ZAMNIA számára
 • Nagyobb termékválaszték, olcsóbb árak a vásárlók számára

A foglaló lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárlások előtt UNIT-ot szerezve pénzt kereshetünk, ezzel azonnali bevételünk lesz és az áruházban történő vásárlásokból nagyobb nyereséget érhetünk el. Tulajdonképpen megfordítunk egy folyamatot!

Hogy működik a vásárlás a foglalók (UNIT) felhasználásával?

Tegyük fel szeretnéd megvásárolni ezt a Xbox játékkonzolt, aminek az ára a webáruházban 104 490 Ft. A rendszer megmutatja neked, hogy terméken mennyi az árrés! jelen esetben 20 %. Ez azt jelenti, hogy Te a terméket megvásárolhatod 83590.- Ft -ért és a hűségszámládról hozzáadódik a 20.900.-Ft, amennyiben rendelkezel ennyi Unit értékkel. Az Unitok értékei összevonhatóak, tehát ha te több 30 Euros UNIT-tal rendelkezel és az árrés magasabb,  mint 30 Euro akkor több összevonható az  árrés értékéig és ha nagyobb értékű a UNIT, akkor csak annyi kerül felhasználásra amennyi szükséges. A ZAMNIA oldalán nem lesz más dolgod, mint jelezni, hogy az árrés összegét a hűségszámládról akarod kiegyenlíteni.

Az árrések természetesen eltérőek lesznek, van ahol 3 %, 10%, 20%, vagy akár 62%, a beszállító partnerek meghatározásai alapján!

Mi az UNIT?

Az UNIT egy olyan elszámolási egység, amely (ld.Store áruház) különböző értékben állnak rendelkezésre!

1 db UNIT értéke

 1. STORE osztályon   30 Euro
 2. STORE osztályon 100 Euro
 3. STORE osztályon 300 Euro
 4. STORE osztályon 1000 Euro
 5. STORE osztályon 3000 Euro

Az UNIT-ok bekerülve a STORE rendszerbe,  az itt eltöltött futamidejük alatt (kifutás) képesek az UNIT értékének 13,5 szeresét megtermelniezek az UNIT tulajdonosának!

Hogyan keletkeznek az UNITOK?

 1. Start csomaggal

Ahhoz, hogy a vásárlói közösségünknek tagja lehess és továbbajánlói tevékenységedért jutalékban és egyéb kedvezményekből részesülhess vásárolnod kell egy start csomagot. Az üzleti csomagok tartalmaznak UNIT-ot is a csomag értékéhez igazodóan!

Az ábra mutatja, hogy melyik Store osztályban hány db milyen értékű Unit van elhelyezve a kezdő csomagodban.

S1=30 Euro, S2=100 Euro, S3=300 Euro, S4=1000 Euro, S5=3000 Euro

 1. Vásárlással az árrésekből!

Amikor a ajánlói tevékenységünk alapján vásárlások történnek a ZAMNIA webáruházban jutalékot kapunk, a nyereség az árrés 70%-át visszaosztásra kerül 8 unilevel mélységben. (Árrés= a termék bevételi és eladási ár közötti különbség).

A nyereség további 10 %-a egy Hűség számlára könyvelésre kerül. Amikor a hűségszámlánkon gyűlő összegek elérik az általunk  meghatározott UNIT értéket (30,100,300,1000,3000 Euro), ebből az felhalmozódott árrés összegből is UNIT-okat tudunk szerezni.

 1. Megtervezett vásárlással

A megtervezett vásárlás azt jelenti, hogy vásárlói szándéknyilatkozatot teszünk. Felmérjük a jövőbeni vásárlási szándékeinkat és vásárlási foglalókat kötünk le. Ezek a foglaló összegek UNIT-ok formájában könyvelődnek le és jelennek meg a rendszerben. A vásárlási szándék foglalót az elszámolási egységekben 30,100,300,1000.3000 Euro értékben választhatjuk meg.

Egy szabály van, hogy az emelkedő osztályokba úgy köthetünk le foglalót, hogy az alacsonyabb értékű osztályban legalább egy foglalónk (UNIT-unk van).

Az UNIT-ok, ahogy már említettük (akár az elhelyezésüket követően azonnal) bármikor 100 %-ban elkölthetők vásárlásra, az adott termék/ek árrésének az erejéig!

Alaphelyzetben vásárlások után jutunk bevételhez, a foglalókkal (vásárlási kötelezettséggel) szerzett UNIT-ok előbb termelnek pénzt és a megszerzett nyereséggel akár teljes egészében ki tudjuk egyenlíteni vásárlásainkat!

Miután bármilyen módon UNIT-ok birtokába kerülsz, az UNITjaidat egy bináris fában helyezheted el, a különböző osztályok Store-k szerint.

Minden UNIT után a felső és az alsó ágra egy-egy újabb UNIT helyezhető el. Így alakul ki egy UNIT-fa, melynek nagysága és szimmetriája alapján úgynevezett „együttállások” alapján jutalékot biztosít a STORE rendszer

Hogyan épülnek, bővülnek a Store rendszerben az UNIT-ok?

 • A vásárlásaid után 10 % bekerül a hűségszámládra és az ott keletkezett összegekből UNIT-ok születhetnek
 • Megtervezed a vásárlásaidat és lekötsz foglalókat, amiből UNIT-ok születnek.
 • Felépíted a vállalkozásodat, megszólítasz másokat, megmutatod milyen előnyük származik abból ha FXG tagok és milyen lehetőségeik vannak a jövőbeli vásárlásaik megtervezésével. Az ő UNIT-jaik szintén bekerülnek ebbe a rendszerbe.

Hogyan kereshetsz pénzt azonnal a UNIT-okkal?

Hogy termel 13,5 X pénzt minden egyes UNITOD?

Tehát különböző értékű Unitokhoz juthatsz hozzá. Ezek 5 osztályba rendeződve osztályonként érik el kifutásukkal a 13,5 x nyereséget:

A rendszer úgynevezett együtt-állásoknál fizet jutalékot.

A táblázat mutatja, 1/1, 4/4,9/9,15/15,20/22,25/25,30/30 együtt állásokat figyeli a rendszer.

Az adott osztályon végig haladva éppen az UNIT értékének 13,5 szeres értéket termel! 30 Euro= 405 Euro stb.

Mindenki annyi osztályban helyezhet el foglalót amennyiben akar, egy alapszabályt kell betartani: Csak akkor lehetséges új, magasabb osztályban UNIT-ot elhelyezni, ha az előző osztályban rendelkezünk UNIT-tal. Az első és így az új osztályba szóló első UNIT elhelyezése a vezető/szponzor kötelessége.

Mit jelent az együtt állás?

Amikor a UNIT-fában az alsó és felső ágon azonos mennyiségű UNIT van az adott store-n belül.

Ez az 1-es  Store-ban 1/1 együtt állás az azonnal megtérülés 3 Euro. Ez az összeg azonnal (real time) jóvá íródik a e-pénztárcádban.

Amikor együtt állás jön létre egy adott osztályban a Unit érték szerinti Store-ban meghatározott jutalék kifizetésre kerül, folyamatosan mindaddig, amíg el nem éri a kifutási pontot!

Ajándék és automata UNIT-ok

Ahogy haladsz előre egy osztályon az együttállásoknál  személyes és automata ajándék UNIT-okat kapsz ha megfelelő csomaggal vagy bent a rendszerben!

 • A kezdő unitokat egy új osztályban mindig a felső vonalad a szponzorod helyezi el, akkor is ha azonos vezetői szinten vagy vele. Ha ez nem lehetséges, akkor az első alkalmas felső vezető, vagy maga a cég teheti meg.
 • piros csillaggal jelzett: személyes ajándék UNIT. A UNIT-ot ott helyezheted el az UNIT fádban ahol akarod!
 • fekete csillaggal jelzett automata UNIT-okat a rendszer felajánlja valakinek, hogy helyezze el a Te UNIT-odat a saját UNIT fájában. Ez egy különleges lehetőség arra, hogy bekerülj egy másik fába (akár egy dinamikusabban fejlődő) fába és ezzel szerezz jutalékot. Abban a fában létrejött együtt állásoknál ez neked is jutalékot jelent.
 • zöld csillaggal az átfutó UNIT-ok jeleztük! Ez azt jelenti, hogy a UNIT utolsó együtt állásánál (30/30, 25/25) kifutásánál kapsz egy, a következő osztályba szóló UNIt-ot, tehát egy 30 Euros UNIT kifutásánál kapsz egy 100 Euros UNITOT a következő osztályba és így tovább!

Fontos!

 • Az utolsó együtt állásnál (30/30, 25/25) esedékes jutalék 50%-a közvetlenül az e-pénztárcádban kerül és szabadon elköltheted, kiutalhatod tetszés szerint. A utolsó együtt állás jutaléknak a másik fele bekerül az e-kereskedelmi számládra, amit levásárolhatsz a ZAMNIA webáruházban vagy leköthetsz újabb foglalókat és UNIT-okat helyezhetsz el a UNIT fádban!
 • 52 és 260 Euros csomagok esetén személyes UNIT nem jár.
 • 260 Euros csomag az automata UNIT-okat megkapja
 • 52 és 260 Euros csomagok esetén átfutó UNIT nem jár. Tehát ezek a UNIT-ok saját osztályukon végig futva véglegesen kifutott státuszba kerülnek. Ez nem jelenti azt, hogy ne szerezhetne minden store-ban UNIT-ot a vonatkozó szabályoknak megfelelően, csak tudni kell, hogy az UNIT az adott osztályban végig futva nem léphet tovább a következő storeba!

 A STORE rendszer – Direkt jutalékok

A direkt jutalékok valamennyi UNIT keletkezése és valamennyi UNIT együtt állás után esedékes végtelen mélységben és karrierszint különbségek szerint.

 • Az ajánló direkt jutalékot kap (5%) az általa regisztrált
 • A star jutaléka az alatta lévő csoport UNIT-jainak a 2 %-át, saját direkt jutaléka 5+2%, valamint az együtt állások alapján járó jutalék 2 %-át.

Ez a rendszer sok apró jutalékot hoz, viszont tömeges előfordulással komoly passzív bevétel érhető el általa.

Hogyan válassz üzleti csomagot?

Ahogy azt már korábban jeleztük nem minden csomag tartalmaz minden elérhető jutalék típust, így a megfelelő csomag kiválasztásánál a pillanatnyi anyagi helyzetednek és a csomag értékeinek figyelembe vételével válaszd ki a számodra megfelelő Start csomagot!

Az 52 és 260 Euros csomag tulajdonosa nem kapja meg a személyes UNIT-okat és nem kap átfutó UNIT-ot. Automata UNIT a 260 Euros tulajdonosa kap!

A 780 Euros üzleti csomag már minden jutalék típust elérhetővé tesz. Pl: 57 db ajándék UNIT-tal bővül az UNITfa. A magasabb értékű 1560,5200,13000 Euro értékű csomagok kedvezőbb feltételeket jelentenek.

Már csak az a kérdés

mikor csatlakozol csapatunkhoz?

Nem tudod hogyan kezdj neki?

Amennyiben komolyak a szándékaid,

de még nincs aki segítsen Neked,

írj nekem

andras.laczkovszki@gmail.com

és felveszem Veled a kapcsolatot!

Hívj:  +36 30 345 7797 

Baráti üdvözlettel: András