A DEALKODEX

EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEK

A DEALKODEX

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS!

DEALKODEX egy olyan online e-kereskedelmi platform, amelyben a Freedom Xpress Global  tagjainak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít valamint a network marketing erejét használva lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók (vásárlók), mint ajánlók is részt vegyenek az e-kereskedelmi folyamatban! 

DEALKODEX rendszerében a vásárlókat és a termékeket, szolgáltatásokat kínáló partnereket kölcsönös anyagi előnyök fűzik össze az online kereskedelmi platform használatában.

A partnercégek számára ingyenes a DEALKODEX-be történő bekapcsolódás, díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz.

Kölcsönös előnyök a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt.

Innováció és kényelem!

Hogyan veheted igénybe a kedvezményeket?

Az első lépés regisztrálnod kell a FreedomXpress Global rendszerébe. A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükséged:

Ide kattintva regisztrálhatsz!

Ezt követően webshopunkban kiválaszthatod üzleti csomagjaink közül a számodra legmegfelelőbbet, majd a kiválasztott csomag  vásárlási értékének 200%-a jóváírásra kerül egy számodra nevesített kedvemény számlán, melyet 100%-ban felhasználhatsz kedvezményként a FreedomXpress Global partnercégeinél.

A cégek listáját a  https://dealkodex.com/ honlapon találod,  ahol rövid ismertetőket is találsz a cégekről és az adott partner cégnél igénybe vehető kedvezmények mértékéről, módjáról.

Már csak az a kérdés

mikor csatlakozol csapatunkhoz?

Nem tudod hogyan kezdj neki?

Amennyiben komolyak a szándékaid,

de még nincs aki segítsen Neked,

írj nekem

andras.laczkovszki@gmail.com

és felveszem Veled a kapcsolatot!

Hívj:  +36 30 345 7797 

Baráti üdvözlettel: András